29/4/15

Assaig

Tornarem a tindre assaig, aquest divendres, a les set i mitja, al Temple del Crist Ressuscitat.

Salutacions a tothom.

Aquesta setmana dubtàvem entre fer l'assaig el dijous a la vesprada, a les set i mitja, i el divendres, a la mateixa hora.

Ja sabeu que aquest cap de setmana és llarguísim i està ple de festejos que ens agradarà, a tots, visitar: que si el mercadet medieval, el mercadillo fester, el concert de música festera, la Carta Pobla -on algunes de les nostres coralistes participaran-, la recollida de premis del cartell de festes, etc... El pròxim també doncs, per fi, se celebra la festa de Llàgrimes de santa Marta. I l'ofrena. Teniu preparats els vestits? Heu encarregat les flors?

I, més endavant, per a la vostra primera comunió, qui aneu a rebre-la, estareu il·lusionades amb tota la preparació. Espere que, espiritualment, també us aneu formant perquè el vestit de dins és molt més important que el vestit de fora. Precisament, per que no es veu i només, nosaltres, sabem el net o brut que ha d'estar. Segur que vosaltres tindreu aqueix vestit molt blanc perquè va a rebre al Senyor.

Fer-lo el dijous era una mica complicat. El nostre director té moltíssima faena. I el divendres, també... potser molts de vosaltres, segurament, us anireu a visitar a les vostres famílies o fareu algun viatget.

Al principi havíem pensat el dijous a les set i mitja. Era molt justet però tenim molt a fer, hi ha cançons noves per a assajar i tenim les comunions damunt.

Així que, al final, entre tots, hem decidit que es fan els assajos com ara, els divendres, a les set i mitja.

La pròxima setmana s'oficiarà la Santa Missa en honor a santa Marta... Bé, veurem.

Us esperem el divendres! No falteu... I si us porteu bé, a veure què ocorre amb els caramels... 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què dius?

Continguts relacionats